Kordegn

solbjerg.sognfrederiksberg@km.dk
Kontortid: Tirsdag-fredag 9.00-12.30
Torsdag tillige 15.30-18.00

OBS: Kirkekontoret har lukket torsdag d. 16. og fredag d. 17. december grundet sygdom.
Ved akut behov for attester el. lign. henvises til de øvrige kirkekontorer i Frederiksberg Provsti.
Ved uopsættelig behov for kontakt til kirken kan præsterne Lars Danner Madsen eller Karin Franijeur Znaider kontaktes.
Kontoret er åbent igen tirsdag d. 21. december

Send sikker mail

Kirkekontoret er lukket om mandagen. Telefonisk henvendelse kan mandag ske til sognepræst Karin Franijeur Znaider på 40 12 15 55.

Ved akut behov for attester el. lign. når kirkekontoret er lukket, henvises til de øvrige kirkekontorer i Frederiksberg Provsti.

Lukkedage:
Kirkekontoret er lukket 24., 25., 26. og 31. december, 1. januar, skærtorsdag,
langfredag og 2. påskedag, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, 2. pinsedag og Grundlovsdag.