Konfirmation i 2023, St. Bededag, fredag den 5. maj kl. 10:30

ved sognepræst Karin Franijeur Znaider

Indskrivningen til undervisning 2022-2023 kan ske via nedenstående link:

Tilmelding

Vi afholder introduktionsdag mandag den 22. august 2022 kl. 17.00 -18.00, hvor kommende konfirmander er velkomne, eventuelt sammen med en af  forældrene. Vi mødes i kirken.

Undervisningen foregår mandage fra kl. 15.30-17.00. Weekenddage kan forekomme efter nærmere aftale

Vi begynder undervisningen mandag d. 19. september 2022

Mange hilsener
Karin Franijeur Znaider
Tlf. 4012 1555, e-mail: kfs@km.dk

Hvad er konfirmation?

Konfirmationen er det ritual i kirken, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte om at være med dig, han gav dig, da du blev døbt. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet.

Konfirmationsforberedelsen

I Frederiksberg Kommune “går man til præst” i 8. klasse og undervisningen er en ugentlig eftermiddag. For at blive konfirmeret følger man konfirmandundervisningen, hvor livets store spørgsmål stilles, og du bliver klogere på kirke og kristendom. Er du endnu ikke døbt, kan du blive det i løbet af undervisningsforløbet.