Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

FDF F10 Solbjerg

Hver mandag kl. 17.30-19.00, i området om Solbjerg Kirke. Første gang mandag 16. august.
Pris: 400,- halvårligt.
Tilmeld dit barn her: fdff10solbjerg.nemtilmeld.dk  
*Fra 6 år

Vi laver bål. Vi snitter med dolk. Vi lyser med lommelygte. Vi leger nye lege. Vi synger sange. Vi kommer på ture. Vi tager mærker til uniformen. Du får en masse nye venner.

I FDF F10 Solbjerg vil vi have et særligt fokus på natur og friluftsliv. Vi vil udforske naturen i byen og give børn og unge mulighed for at lære om dyr og planter. Friluftsliv handler om at opleve frihed og samhørighed gennem naturoplevelser. Vi skal sammen ud og få store oplevelsen af storslået natur.

I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. Her er voksne med noget på hjerte. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er værdier som for eksempel tolerance, tilgivelse og næstekærlighed. FDF møder vi børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset baggrund. 

FDF F10 Solbjerg er stiftet i sommeren 2021 og er således en ny FDF-kreds, der er ved at finde og forme sin identitet. 

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele landet. Læs mere om FDF på fdf.dk

www.FDFF10.dk
kredsleder@fdff10.dk
FB: FDF F10 Solberg
IG: @fdff10solberg